Geslaagde sportclinic voor Stichting Pater Poels

logo-pater-poels.png

Onze medewerkers zetten zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar kozen zij voor de Tilburgse Stichting Pater Poels. Allerlei activiteiten staan op het programma om de Stichting (financieel) te ondersteunen. Dat loopt voorspoedig; de teller staat inmiddels op €6.500,-.

Rugby, jeu de boules en bbq

Het bedrag is grotendeels opgehaald door de jaarlijkse sportclinic. Dit event werd op woensdag 24 mei gehouden bij Rugby Club Tilburg. Ruim 100 mensen kwamen erop af: medewerkers en relaties van VECOZO. Hulya Poels was namens de Stichting aanwezig en sprak een dankwoord uit. De Stichting ontvangt geen subsidies en is blij met de (financiële) hulp. Deelnemers deden fanatiek mee aan een rugbywedstrijd of een spelletje jeu de boules. Alle inspanning werd daarna beloond met een goed verzorgde bbq.

We zien dit event inmiddels als een jaarlijkse traditie. Het is een gezellig samenzijn op een prachtige locatie.
Frank Ooms (product manager VECOZO)
rugby clinic.jpg
De opkomst bij de clinic op de velden van de Rugby Club Tilburg is hoog.

VECOZO-productmanager Frank Ooms kijkt namens de organisatie terug op een geslaagde avond: “We zien dit event inmiddels als een jaarlijks traditie. Het is een gezellig samenzijn op een prachtige locatie. Elk jaar is de opkomst prima. Een speciaal dankwoord voor onze sponsoren: ACES Direct, Bergler Groep, Info Support, Stichting Inlichtingenbureau, Innvolve IT specialisten, iSense ICT Professionals, Kahuna, Open Line, Secura, Unique en VNG. Dank voor jullie bijdrage en enthousiasme. Wij zijn dankzij jullie goed op weg met onze inzamelactie voor Stichting Pater Poels.”

De komende tijd ondernemen onze medewerkers nog meer activiteiten om dit goede doel te ondersteunen. Het eindbedrag zal rond de jaarwisseling bekend worden gemaakt.

Terug naar overzicht