VECOZO haalt 12.223 euro op voor Stichting Poels

pater poels en hulya

In 2018 steunde VECOZO Stichting Poels. Met onder andere een sportclinic, een veiling en andere evenementen én door de handjes uit de mouwen te steken bij het voorbereiden en uitserveren van maaltijden is een eindbedrag van 12.223 euro opgehaald.

De cheque met het eindbedrag werd op 20 december 2018 overhandigd door Frank Ooms, organisator/initiatiefnemer van de inzamelactie, aan Gerrit Poels zelf, de trotse naamgever van de stichting en 'broodpater' van Tilburg, en zijn dochter Hülya.

“Wij zijn bijzonder dankbaar voor deze geweldige bijdrage; wij hebben gezien dat de betrokkenheid van VECOZO medewerkers bij ons werk is bijzonder groot is. We weten eigenlijk niet goed hoe wij jullie moeten bedanken. Namens ons heel veel dank aan jullie en jullie sponsoren.”
Hülya Poels

Samen staan we sterker

“Als VECOZO werken we niet alleen aan kostenbesparing in de zorg, maar dragen we ook graag een steentje bij aan een betere wereld”, vertelt Frank Ooms. “De tomeloze energie en inzet van Pater Poels inspireerde vele medewerkers geïnspireerd tot bijzondere inzamelacties: van zelfgebakken appeltaarten verkopen tot een rommelmarkt en van een sportavond tot het koken van een warme maaltijd bij de Pollepel in Tilburg, het ‘thuishonk’ van de stichting.”

“Ik wil ook de relaties van VECOZO bedanken, die een bijdrage hebben geleverd: ACES Direct, Bergler, Inlichtingenbureau, Info Support, Innvolve, iSense, VNG realisatie, Secura, Open Line, Kahura en Unique.”

Over Stichting Poels

Pater Poels (bijna 89 jaar oud) stapt al decennialang ’s nachts op de fiets om brood uit te delen aan mensen die het echt nodig hebben. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem een kijkje op de website van Stichting Poels om te zien hoe u kunt doneren of op een andere manier kunt helpen.

Goed doel voor 2019

Ieder jaar halen medewerkers van VECOZO geld op voor een goed doel. Binnenkort maken we via deze weg bekend welk goed doel VECOZO steunt in 2019.

Terug naar overzicht