Wat is Gebruikersbeheer?

Antwoord

Via Gebruikersbeheer kan de Contactpersoon van een praktijk of instelling zelf gebruikers aanmaken, wijzigen of verwijderen.

De aanmaak van een nieuwe gebruiker wordt door VECOZO gecontroleerd; bij goedkeuring ontvangt u het gebruikersnummer en de pincode waarmee de gebruiker zijn of haar certificaat kan installeren. De wijziging of verwijdering van een gebruiker wordt binnen 30 minuten automatisch doorgevoerd.

Let op: de dienst Gebruikersbeheer is alleen beschikbaar voor contactpersonen in het zorgaanbieders domein. Contactpersonen van zorgverzekeraars en tussenpartijen software hebben deze functionaliteit niet.